Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

24 Kasım 2009 Salı


KARNI BAHARLI BURGURLU TOPLAR..
 Dün akşama doğru ne pişireceğimi düşünürken aklıma geldi.Hergün akşama ne pişireyim demekten sıkıldığım bir dönem bu sıralar,oysa okadar çok şey varki önemli olan biraz istekli olmak sanırım:)
  Adana'da yaşadığım yıllarda çok beğenerek ve bayılarak yediğim bir şey vardı.Sağolsun dostlarım beni kırmazlardı..adı sanırım fellak köftesiydi tam hatırlayamasamda ismini tadı hala damağımda.bizim evde karnıbahar yenmesi ve tüketilmesi en zor sebzelerden biri .. faydaları şüphesiz çoktur ama sevmeyince insan ......
  Fakat yemeği ve kızartmasından daha lezzetli bulduğum haşlama ve yanında bu bulgurlu toplar üstüne sarımsaklı yoğur ve onunda üzerine tereyağlı pulbiber birazda nane mükemmel bir salata ve doyurucu!gönül rahatlığıyla deneyebilirsiniz ....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder